• New
Cap Waterpolo, плуване, спорт, атлетична, бейзболна шапка, за мъже, за жени, Cap One Size

Cap Waterpolo, плуване, спорт, атлетична, бейзболна шапка, за мъже, за жени, Cap One Size

оценявам:
BGN 2.00

Продукти
На склад

- Множество цветове : разнообразие от цветове, налични зелено, бяло, синьо, червено и черно, които могат да бъдат съчетани с различни видове дрехи и стилове, мъже и жени - Класически дизайн : Има регулируема каишка на Отзад на тези слънчеви козирки, за да прилягат на мъже или жени с различни обиколки на главата . - Качество : Висококачествени материали, изработени от 100% памук, той е лек, удобен, хладен и дишащ. - Идеален за : Това е идеалният аксесоар за шофиране, бягане, спорт, тренировки, подходящ за джогинг, риболов, туризъм, тенис, голф, колоездене, къмпинг и други дейности на открито .- Класически дизайн : Той има регулируема каишка на гърба, помага да покриете очите и лицето си от слънцето, за жените и мъжете той отговаря на всяка обиколка на главата.

Характеристики

Може и да ви хареса

Guvpev Fashion Women Men Регулируем цветен блок Бейзболна шапка Етнически вятър отпечатан риболов на шапка на капачката - многоцветна, един размер

BGN 1.33

Описание : Модни жени мъже регулируем цвят Бейзболна шапка Шапка Етнически вятър отпечатан риболов на ш

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.