• New
Съвременна зона за събиране на Beallara Rug 5'x8 ' - Multi

Съвременна зона за събиране на Beallara Rug 5'x8 ' - Multi

оценявам:
BGN 47.61

Продукти
На склад

С селски червени, кафяви и други земни тонове, нашата колекция Beallara веднага носи мисли за времето на реколтата. Височината на купчината е 0,33 инча. Добавете тире от домашен чар към дома си с избора в колекцията Beallara.features : Височината на купчината е 0,33 инча COLORS ВКЛЮЧВАЙТЕ ЗА ВСЕКИ ОПЦИЯ : Синьо-ивираща : Синя, слонова кост, сив, въглен, леки Bluemulti : Beige, Brown, Burgundy, Orangecontemporary стиломад със 100% полипропиленехен модел-shedding Stain-резистентна Weave Тип : Машинна Maded Isclaimers and Disclosures : Съвет : Нашето намерение е да осигурим възможно най-точния цвят при показване на цифрови изображения. Разнообразието от модели, налични в тази колекция, гарантира, че има избор за всички. В някои случаи моделите и цветовете могат да варират в зависимост от размера. В резултат на разликите в компютърните монитори може да има вариации в цвета между действителния продукт и това, което се появява на вашия екран, за който не можем да бъдем отговорни. Цветовете включват за всяка вариант : Синя иск : Синьо, слонова кост, сиво, въглен, светлосиньо.

Характеристики

Може и да ви хареса

Персонализирано черно -бяло модерно сладко забавно куче анимационен филм кръгла спалня килим хол голям килим за килим за домашен килим

BGN 59.40

4 、 Продуктовият модел приема екологично печат и боядисване, без особена миризма, без вредни вещества Ф�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.