• New
Yuelianxi листни шпилки обеци конски око модни обеци Опал Лист Обеци Обел

Yuelianxi листни шпилки обеци конски око модни обеци Опал Лист Обеци Обел

оценявам:
BGN 0.67

Продукти
На склад

Обеци от шпилка за листа конски око кристал модни обеци Опал Обел за катарама на листа Premium Diamond Green Leaf Silver Earringsfeatures : изискани от главата до петите Тези обеци са наистина великолепни парчета, които заслужават място във всяка колекция от бижута. Страхотен подарък за вашия специален, който сте обичали, или малко почерпка за себе си, също страхотен подарък за идея за Деня на майката, Деня на жените, Коледа, Нова година, рожден ден, Ден на влюбените или друг специален празник и повод. Този дизайн е стилен и модерен, но същевременно класически и елегантен. Всички използвани камъни са естествени, някои цветови разлики и/или вариации в естествените текстури са очевидни. Всички използвани камъни са естествени, някои цветови различия и/или вариации в естествената текстура са забележими. Определено страхотен подарък, за да изразите любовта си към майка си, приятелка, годеница, съпруга, Свети Валентин, семейство или приятели и др на дизайна. Обеци могат да заменят традиционните бижута, без да се страхуват да не липсват при пътуване, спокойно!. Перфектен подарък за Деня на майката, сватби, годишнини, Ден на влюбените или Коледа. Той е проектиран да подчертава красиво шията. Тези великолепни обеци са гарантирани, че ще се носят безгрижни и удобни. Дизайнът е елегантен и модерен, но все пак елегантен. Гаранция : Ако не сте напълно доволни от нашите продукти, моля, не се колебайте да се свържете с нас незабавно и ние ще ви дадем задоволителното решение и 31 дни гаранция за връщане на парите. Определено страхотен подарък да покажете любовта си към майка си, приятелка, годеница, съпруга, валентин, семейство или приятели и др. Тези великолепни обеци са гарантирани, че носят безгрижни и удобни.

Характеристики

Може и да ви хареса

Toyella Evele Hot Sale Обеци Златни слоеве Стерлинг Сребро S Fashion Star and Moon Обеци прости европейски и американски момичешки обеци със сребро сребро

BGN 8.86

Информация за продукта : Материал : Сребърен процес : Електропластиране на типа : Обецинтер : Материал на

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.