• New
Soimoi сатен копринен плат цветни цветя клип изкуство печат шиене на тъкани двор широк

Soimoi сатен копринен плат цветни цветя клип изкуство печат шиене на тъкани двор широк

оценявам:
BGN 2.00

Продукти
На склад

, а също така може да се използва като тапицерия за други декоративни предмети с неговия жизнен ефект на оцветяване ✤ Тъкай : обикновена. Сатен копринен плат в щампа за клип. ✤ Ширина : 42 инча. Всички са дизайни са нови и проектирани в нашето студио от специализирани текстилни дизайнери, които имат звукови познания за производството на тъкани и тяхното използване на крайните продукти. ✤ Материал : 60% сатен 40% коприна. Започвайки от създаването на дизайн до процеса на окончателната тренирана работна ръка за печат на тъкани, е подравнена, оборудвана с най -новите модни технологии и техники, което прави тъканите по -жизнени и прецизни, докато изглеждат на снимките. ✤ GSM : 80 GSM ✤ Характеристика : Лек гладък, непрозрачен ✤ Използване : Сатен копринена тъкан се използва широко в текстилната и облекла за проектиране на рокли Нощни шалове и кавци. В процеса на печат на тъканта не се използват вредни химикали. ➽ PS : Цветовете могат да варират според качеството на тъканта, GSM & Thraycounts също . 42 инча Материята се продава от двора и се нарязва по поръчка.✤ Soimoi представя широка гама от печатни тъкани в 1000s от различни отпечатъци. ➽ PS : Цветовете на снимките са възможно най -близки до истинския продукт, но моля, знайте, че всеки монитор и компютърните цветове дават малко по -различно.

Характеристики

Може и да ви хареса

Прозорци за прозорци на черепа череп с рози ден на мъртвия знак ужас мексикански традиционен арт печат Дневен декор за спалня спалня

BGN 12.66

Той ще добави към атмосферата на всяка стая с превъзходния външен вид и определено е създател на атмосф�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.