• New
Гури Деня на благодарността завеси Grommet Window Pumpkin Print Digital Drapes Затъмнение спалня бельо текст

Гури Деня на благодарността завеси Grommet Window Pumpkin Print Digital Drapes Затъмнение спалня бельо текст

оценявам:
BGN 19.73

Продукти
На склад

Многократно повод : Те са не само подходящи за външно пространство като веранда, вътрешен двор, кабана и т достатъчно, за да осигури поверителност. Спецификации : Състояние : 100% Бран от New Type : Panel Sheader : Grommettransparency : Blackout Mounting : MONTEDTEMEMEMEMEMEMESE : ) : W : 27. Моля, разрешете 1-2 см измервателно отклонение поради ръчно измерване. Възхитителен външен вид : Създайте мек и свеж вид, облечете прозореца си с тези меки текстурирани завеси. Висящи нашите завеси, оставете вашата стая да е въздушна и дишаща. Желязо на слаб огън, ако е необходимо. Блек : Нашите завеси за благодарност са дебели, осигуряват степен на уединение за вас. Те са не само подходящи за външно пространство като веранда, вътрешен двор, кабана и др , Вратата на вътрешния двор и плъзгащата се стъклена врата.Боя на завеси Дизайн : Този завеси за благодарност с тиквен щампа и т. Уникален дизайн на модел на Деня на благодарността : Тези завеси са отпечатани с отпечатък от тиква/листа и т., но и перфектен декорационен артикул за вашето вътрешно пространство като хол, трапезария, спалня и Стаи за общежития. Можете да миете със студена вода, не избелвайте. Затъмнение : Нашите завеси за благодарност са дебели, осигуряват степен на уединение за вас. Можете да миете със студена вода, не избелвайте. Лесни за грижа : Тези трайни завеси за благодарност са машинно миещи се и цветовите устойчиви на избледняване. Добавете освежаващ чар към прозореца си, осигурете ви ежедневно пространство и по -меко зрение.Уникален дизайн на модел на Деня на благодарността : Тези завеси са отпечатани с тиквен щампа, отпечатък от листа и т.

Характеристики

Може и да ви хареса

Котешка тиква драпи декор късо панел джоб джоб джоб полупрозрачен прозорец Завест на топер Хелоуин панели Луксозни нива Style-E W: 35 H: 47

BGN 10.45

4 Забавен дизайн : Тези завеси за модели на тиква котка със сигурност ще надграждат вашия декор за дома б�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.