• New
Коледен старец снежен човек стол покрит червен печат стол капак на табуретката

Коледен старец снежен човек стол покрит червен печат стол капак на табуретката

оценявам:
BGN 3.33

Продукти
На склад

Моля, разрешете леко ръчно отклонение за измерване на данните, направени от висококачествени материали, издръжливи и практични за използване . Истинският цвят на елемента може да бъде малко по -различен от снимките, показани на уебсайта, причинени от много фактори, като яркост на вашия монитор и светлинна яркост.Характеристики : *Сладък модел : Корицата е пълна с коледни елементи, декорирана е от сладките 3 D кукли като Elk, Snowman, корицата изглежда по -ярко сравнява с нормалния стил на печат на пазара. Той ще декорация на стола с по-забавен метод. Коледен старец с снежен човек стол покритие червен печат стол капак на табуретката. По-ярък шев : Продуктите стават по-солидни и гъвкави, не са лесни за офлайн. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще го разрешим за Вие . Спецификации : *Име на продукта : Коледни орнаменти*Материал : Плат*Размер : 60*50 cm*Цвят : Червено*Тегло : 300g*Повод : Парти, банкет, Restaurant Package Включва : 1xseat Covernotes : 1. мръсотия, може да използва циклично. Перфектни функции, дайте ви прекрасно изживяване .*Лесно за почистване : Суха бързо след употреба.*Разкошно допълнение към стола сезонна лесна декорация и фестивална декорация, носи топла коледна атмосфера на вашия дом на празниците.

Характеристики

Може и да ви хареса

Персонализирано черно -бяло модерно сладко забавно куче анимационен филм кръгла спалня килим хол голям килим за килим за домашен килим

BGN 59.40

4 、 Продуктовият модел приема екологично печат и боядисване, без особена миризма, без вредни вещества Ф�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.