• New
Oneoone Georgette Viscose Светло розов плат Папагал Папагал Материя от печат до двора

Oneoone Georgette Viscose Светло розов плат Папагал Папагал Материя от печат до двора

оценявам:
BGN 3.00

Продукти
На склад

Не се изсушавайте Използва се и в блузи, панделки, сари, шалове и бельо . * Относно марката : One Oone е едно гише за всички любители на тъканите, които търсят различни материали за тъкани, които използваме GOTS (Global Organic Textile Standard) Сертифицирани химикали за мастило и предварителна публика употреба. Продадено в 1 двор (40 "или 100 см) стъпки. Поръчването на множество ярда от един и същ дизайн ще доведе до едно непрекъснато текущо количество с максимална възможна дължина . Избягвайте да оставяте тъкани от Джорджит на слънчевата светлина за продължителни периоди от време, тъй Bty, отпечатана занаятчийска тъкан bty, печат на плат по двор, декор от плат, отпечатан bty. и е подходящ за проектиране на шалове, кавци, тапицерии, ризи, рокли. Често се използва като чист слой в сватбена рокля, тъй като омекотява очертанията на роклята и му придава елегантен и плаващ външен вид. Избягвайте да оставяте тъкани на Georgette на слънчевата светлина за продължителни периоди от време, тъй като може да избледнее. * Използване : Подходящо за проектиране на шалове, столци, тапицерия, ризи, рокли.* Материал : Viscose Georgette (100% вискоза) * Ширина : 42 инча широка (106 см) * GSM : 65 GSM прежди : 60 D x 60d * Характеристика : Леко тегло, чисто.

Характеристики

Може и да ви хареса

Soimoi акварелен плод от печат, памучен камбрик, квилинг плат, продаван от двора широк, средно тегло памучна тъкан, отвеждания, синьо, синьо

BGN 4.08

✅ Характеристики : Броят на преждата 60те*60те опаковки : 60 вътък 60, плътност : 92*88, тегло : 3,52 унции на двор GS

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.