• New
Каскадни брави Орегон сувенирни декоративни стикери

Каскадни брави Орегон сувенирни декоративни стикери

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Дръжте спомените си близо с този стикер за сувенири Те са устойчиви на надраскване. Те също са лесни за прилагане. Те са идеални за лаптопи, бутилки с вода, тетрадки, хладилници, автомобили и много други! Надеждни - те са официално лицензирани и направени в САЩ в нашето съоръжение във Вирджиния. Освен това ние сме малък бизнес и се справяме с всяка поръчка и клиент с грижи. Те могат да издържат на слънцето и дъжда и са много издръжливи дори на открито. Използваме фини настроени методи за печат, които гарантират, че всеки стикер ще изглежда остър и подробно.Каскадни брави Орегон Сувенири Декоративни стикери (Изберете тема и размер) За този артикул, който може да се отпечата на винил -вашите стикери, отпечатани на устойчив на атмосферни влияния винилов материал. Живите цветове и модерният дизайн улесняват забелязването на любимите ви дестинации от разстояние. Стикерът е устойчив на атмосферни влияния, така че можете да го залепите на почти всяка повърхност и все пак ще изглежда страхотно. Покажете пътуванията си с този траен, висококачествен винилов стикер. Печат на вибрант - цветовете са ярки и живи, така че дизайнът ще се откроява. Описание : Този стикер за сувенири е идеалното допълнение към вашия лаптоп, бутилка с вода или бележник.

Характеристики

Може и да ви хареса

Тази кухня е за печене на шаблон с холи и подвижен щифт от студия Diy Коледен декор празнична дума Art Craft & Paint Winter Wood Signs Mylar Mylar Шаблон размер

BGN 11.19

98 " x 10 Нанесете медиуми в множество слоеве, възможно найсухо, за да предотвратите кървене под.22 " 21 " x 12 "stc

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.