• New
Disney and Pixar Dug Days Кученца Обичам те и ти-тениска с къс ръкав за деца-персонализирано-атлетична Хедър

Disney and Pixar Dug Days Кученца Обичам те и ти-тениска с къс ръкав за деца-персонализирано-атлетична Хедър

оценявам:
BGN 18.23

Продукти
На склад

Екранно изкуство Поради уникалния характер От тези елементи персонализираните елементи не могат да бъдат върнати или разменени, освен ако не са повредени или дефектни. 100% памук преди рунки. Кратки вградени ръкави. Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка. Тя може да бъде изпратена само на физически адрес, а не до P. Моля, разрешете 2-3 седмици за доставка .Официални тениски на Pixar Merchandise Dug Days; Сладки тениски Pixar за момчета; Изкопани тениски за мъже, жени, момчета и момичета; Изкопани тениски; Забавни тениски за кучета; Тениските на Dug Days Puchies празнуват колекцията от къси панталони след паковите приключения на Dug, любимото кученце от „Up“ на Disney и Pixar. 3/4 "сплетена с ребра яка. Всяка поръчка се отпечатва при покупка и се счита за персонализирана. Box, APO или FPO адрес. Магия в детайлите. Залепени шевове за шия и рамо за издръжливост. Етикет за разкъсване. Този очарователен Dug Tee включва произведения на изкуството от епизодите, озаглавени „Кученца“. Врат на екипажа. 50 Съединени щати.

Характеристики

Може и да ви хареса

Кактус бебешки дрехи Месец Ромпер малко дете момичета Коледни безличия карикатура отпечатъци от ромпери с джобни дрехи бебешки неща

BGN 1.33

Подходящи за Коледа.90 '' Дължина : 65cm / 25 Пакет включва : 1pc комбинезон Материалите носят подобро изживяван

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.