• New
Зона за килим лято океан синя карикатура котва за котва за изгаряне мека мека неплъскаща се килим под рогозки Гуми за подложка за измиване за измиване за килим за х?

Зона за килим лято океан синя карикатура котва за котва за изгаряне мека мека неплъскаща се килим под рогозки Гуми за подложка за измиване за измиване за килим за хола спалня 2 '3'

оценявам:
BGN 0.67

Продукти
На склад

Това е лесен и достъпен начин да разпръснете интериора ви Този килим е идеален за вашата всекидневна, трапезария, спалня, вход, разсадник, помещение за общежития, учене, домашен офис или поддръжка на кухня в кухнята : Този килим е устойчив на петна и лесен за почистване. Мекият плюш е гладък на пипане, а не надраскан. Това ще бъде луксозно лакомство за краката ви. Идеален избор за домашна декорация.Премиум материал : Нашите килими са изработени с качествени микрофибърни плюшени материали. Достатъчно мек, за да лежи, докато четете/гледате телевизия, басенете в топлината на модерния ни дизайн на поддръжка на Rugrubber : изработената зона за хол, килимче има гумена подложка, безопасна за подове от твърда дървесина, под плочки, позволява му да оцелее в ежедневно износване. Разливането или петна могат да бъдат почистени чрез нежно петна с чист калъф от бял плат от гънки? Нашите килими са сгъваеми и вакуум, опаковани за защита и може да има някаква гънка, когато първо се разгърне. Редовна повърхностна вакуумиране. Или разточете килима в обратна посока, докато прилагате натиск върху килима, ускорете изчезването на гънки зони за килим лят океан синя карикатура котва за изгаряне текстура мека непарична килима подли 3 '. Просто му дайте 2 до 3 дни след разгръщането на килима и го поставете на място, за да се отпуснат и да лежат плоски.

Характеристики

Може и да ви хареса

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.