• New
Kiplyki на едро матов лак за нокти Дълготраен без печене избелващ бързо изсушаващ матово лак за нокти 8ml

Kiplyki на едро матов лак за нокти Дълготраен без печене избелващ бързо изсушаващ матово лак за нокти 8ml

оценявам:
BGN 4.62

Продукти
На склад

Ако се чувствате неразположени, незабавно спрете да използвате и потърсете внимание Използва се само за контакт с нокти и недирект с кожата. Измийте незабавно, ако се появи контакт. Няма сурови съставки или лепила, които водят до повредени нокти. Комплект сиви и ружки щипки, които са идеални за маникюр на шаферки или всяка сватба за всеки сезон! Сивите и щифтовете са модерни на неутрален маникюр, идеален за всеки сезон .5cmcolor : Както е показано в включване : 1x лак - Приложим цял магазин). Необходимо е основно и горно покритие . Спиране на втвърдяване с LED лампа за нокти : LED гел лак за нокти за цялата година комплект за гел за нокти Nude Lals Set трябва да се излекува под лампата LED сушилня. Лесно нанасяне и добра упоритост : LED лакът на гел за нокти е дълготраен за 21+ дни с перфектен блясък при подходящо приложение с основен гел горна покривка под пълния процес на приложение . Дръжте продуктите далеч от бременната и децата. Спецификация : . Екологичен и здравословен : Класическият гел лак за нокти с великолепни цветове на голи гел лак комплект са направени от 9 съставки без токсини, което го прави безопасен и има ниска миризма. Цвят : както е показано.Матов лак за нокти Дълготрайни нечестия избелващ бързо изсушаващ матово лак за нокти : Комплект сиви и руж розове, които са идеални за маникюр на шаферките или всяка сватба за всеки сезон! Сивите и щипките са модерни на неутрален маникюр, идеален за всеки сезон.

Характеристики

Може и да ви хареса

keusn четка за нокти Елегантна комплект писалка с лъскава дръжка, лесен за използване инструмент за очна линия, подходящ за домашен салон

BGN 5.66

Искрена услуга Ако имате проблеми с този продукт, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип за об�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.