• New
Листове самозалепващи се занаятчийски стикери букви номер стикери домашен артикул продукт

Листове самозалепващи се занаятчийски стикери букви номер стикери домашен артикул продукт

оценявам:
BGN 3.33

Продукти
На склад

Спецификации : 5 листа лепилни стикери за номер на буква. Моля, разрешете грешки от 1-2 см поради ръчното измерване, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. Приложена към вашата пощенска кутия, номер на къща, персонален компютър, номер на шкафчета, кош за боклук, прозорец, врата, шлем, кола, камион, документ, етикет за класификация на бутилки за подправка в кухнята и всяка друга гладка, суха повърхност . Приложени към вашата пощенска кутия, номер на къща, персонален компютър, номер на шкафчета, кош за боклук, прозорец, врата, шлем, кола, камион, документ, етикет за класификация на бутилки за подправяне на кухня и всяка друга гладка, суха повърхност. Бутилки, за да ги разграничите, правейки домашния живот по-кратък и удобен. Висококачествени материали : Тези стикери са изработени от висококачествени PVC материали, безопасни и нетоксични, водоустойчиви и маслени, надеждни и издръжливи, подходящи за закрито и на открито. Направете разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Висококачествени материали : Тези стикери са изработени от висококачествени PVC материали, безопасни и нетоксични, водоустойчиви и маслени, надеждни и издръжливи, подходящи за закрито и на открито. Те са достатъчни, за да отговорят на вашите нужди от сам.Характеристика : .

Характеристики

Може и да ви хареса

Тази кухня е за печене на шаблон с холи и подвижен щифт от студия Diy Коледен декор празнична дума Art Craft & Paint Winter Wood Signs Mylar Mylar Шаблон размер

BGN 11.19

98 " x 10 Нанесете медиуми в множество слоеве, възможно найсухо, за да предотвратите кървене под.22 " 21 " x 12 "stc

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.