• New
1 4 6 Покрития на седалката за трапезария Slip Stretch Wedding Banquet Party Подвижни стилове

1 4 6 Покрития на седалката за трапезария Slip Stretch Wedding Banquet Party Подвижни стилове

оценявам:
BGN 41.99

Продукти
На склад

Поради различния ефект на монитора и светлината, действителният цвят на елемента може да е леко различен от цвета, показан на снимките Широко използван за дома, кухнята, хотела, офиса, сватбата, партитата, празненствата или друго специално събитие. Моля, разберете, благодаря! 1. Не се изисква гладене. Перфектният декор за дома за кухня, хол, ресторант, хотел, сватбен банкет, тържество и церемония. Пакетът включва : 1/2/4/6/8pcs само за стол (други продукти не са включени, според вашия избор) Забележка : 1. Защитайте стола си от разливи, петна, износване . Този стол покрива с опънати, могат да се поберат на повечето столове за домашна трапезария и почти всички столове за хранене. Моля, разрешете 1-3 см измервателно отклонение поради ръчно измерване. Мек, удобен и устойчив на бръчки, доказателство за плесен и влага.) : Приложим размер на стола : Назад височина : 18-24 инча (45-60 см) Дължина на седалката : 16-20 инча (40 -50см) Ширина на седалката : 16-20 инча (40-50 см) (моля, позволете някаква лека грешка поради ръчно измерване) Характеристики : 1. Преобразувайте външния вид на стола си за трапезария, като се подхлъзнете на този капак. Сигурно прилягане с пришита еластичен хем.Спецификации : Условие : 100% чисто нов и висококачествен Pattern : Флоралитоме Име : Катил на стола : Стрит за тъкани : Както е показана на снимката Обхват : Сватбен стол, председател на ръката, стол на хотела, стол на банкет, офис председател на прилагане : Той се използва широко в семейството, Кухня, хотел, офис, сватба, парти, празник и други специални случаи, които са в състояние за размер на стола : Размер (прибл.

Характеристики

Може и да ви хареса

Деня на вратата Деня на благодарността есен горски кафяви дървета природа пейзаж под рогозки, декор за дома, неплъзгаща се килим, 20x32in

BGN 2.67

Тази постелка на вратата е направена от висококачествена гума и нетъкана тъкан, мека на пипане, издръжл�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.