• New
Apepal 8ml водна основа на лак за нокти водоустойчив траен дишащ отлежащ лак за нокти

Apepal 8ml водна основа на лак за нокти водоустойчив траен дишащ отлежащ лак за нокти

оценявам:
BGN 4.66

Продукти
На склад

RIPIT надолу нежно Висококачественото, лесно и удобно за използване. Случайно, за да ви направим доволни продукти, е наша цел, благодаря ви за покупката и имайте щастлив ден . След това почистете повърхността на ноктите. Поради лошата светлина и екран ще има малка грешка, благодаря ви за вашия разбиране. За премахване : Накиснете памучна подложка с (акрилърмовер) и изкривете нокътя. Изсушете го под UV или LED лампа Нанесете гела по начина, по който правите с нокти. Не забравяйте да натискате назад или да премахнете излишната крила. Инструкции за използване : Fileyour Nail Първо. Поставете нежно остатъка. Пакетът включва : 1бр. Изчакайте няколко минути за омекването на гела.8ml водна основа на лак за нокти Водоустойчив траен дишащ отлежащи се лак за нокти Функции : Перфектен и лъскав гел лак Лесен за прилагане - Без специална техника не е изисквана! Нанесете го като лак, дълготраен като UVGel издържа 2 седмици или повече (в зависимост от вашия растител на ноктите) сбогом на щетите за отстраняване в няколко минути. Лак за нокти Apepal 8ml водна основа на лак за нокти Водоустойчив траен дишащ отлежащ лак за нокти. Той под UV лампа за 2-3 минути (LEDLAMP за 1-2 минути) Нанесете втори слой, ако искате моментен цвят и той отново под UV или LED лампа.

Характеристики

Може и да ви хареса

keusn четка за нокти Елегантна комплект писалка с лъскава дръжка, лесен за използване инструмент за очна линия, подходящ за домашен салон

BGN 5.66

Искрена услуга Ако имате проблеми с този продукт, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип за об�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.