• New
Одеяло, хвърлете одеяло меки фланелни одеяла кралица размер, уютен цветна печат по -топъл комфорт пухкав топло луксозно одеяло за домашен стол диван диван къмпинг ?

Одеяло, хвърлете одеяло меки фланелни одеяла кралица размер, уютен цветна печат по -топъл комфорт пухкав топло луксозно одеяло за домашен стол диван диван къмпинг пътуване жени мъжки подарък

оценявам:
BGN 15.35

Продукти
На склад

☘ 【Лесен за грижа】 : машинно миещо сеЗа Fabotdfabotd е нещо повече от стоки за дома; Ние сме домашни основи. Без избледняване, без деформация, без бръчки, без ограждане след измиване. Това одеяло се предлага в празничен пакет за подарък, който прави това ултра меко одеяло за мама перфектния подарък за Деня на майката. Притиснете се от огъня под това одеяло или го вземете в леглото за удобен нощен сън. ☘ 【Уютен нагоре】 : Това стилно одеяло за хвърляне ще върви перфектно с другите ви декорации. Винаги сме посветени на това да ви донесем безкрайна топлина, мекота и уют, така че да можете да се чувствате удобно в ежедневието и допълнителен бит шик за декор за дома. ☘ 【【【【【【【【】】】 : Перфектно за прибиране на дивана, диван, легло, докато гледате телевизия или в мразовития киносалон или да дрямка в работата си. ☘ XL - 60 "× 80 " ❤ комфорт за всеки Sea Donesigned, за да бъде идеален за всеки сезон, това одеяло се изхвърля излишната топлина на тялото, за да гарантира максимален комфорт . Антистатичният завършек ефективно ще подобри ситуацията на статиката. Всички продукти, които предлагаме, са внимателно разработени, добре направени и постоянно актуализирани.❤ Изберете стила си с 4 богати размери, от които да избирате, със сигурност сте сигурни, че сте сигурни, че сте сигурни, че сте сигурни, че сте сигурни Намерете нюанс, който отговаря на вашия стил! По -трайни и дишащи от памука, тези одеяла са петна, свиват се, избледняват и устойчиви на миризма.2"; Xs - 40 "× 60"; S - 52 "× 60"; XL - 60 "× 80". Гарантирано да устои на избледняването и свиването, осигурявайки дълготрайна употреба.

Характеристики

Може и да ви хареса

Nosbei одеяло розово носбей флорали хвърлете одеяло за момичета жени Подаръци за деца Възрастни Nosbei Soft Coute Fleece Bendle за диван диван легло 40x50

BGN 2.33

Това одеяло от руно е не само супер уютно, но и дишащо и леко Топли съвети : Материал : Плюшена тъкан на фл

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.