• New
Rinhoo Trade Stretch Dofa Slipcover Elastic Couch Cover Proseable Protector за детски домашни любимци, тъмно синьо

Rinhoo Trade Stretch Dofa Slipcover Elastic Couch Cover Proseable Protector за детски домашни любимци, тъмно синьо

оценявам:
BGN 14.99

Продукти
На склад

Не избледнява дори след измиването му много пъти Поради различно измерване на ръцете. Еластичният корица на дивана може да продължи да ви осигурява ново покритие, без да жертва комфорт и издръжливост. Спецификация : Материал : полиестер фибри. Колор : въглеродно сиво, вино червено, тъмносиньо, сребърно сиво, кафяво. Пакета включва : 1 х капак на дивана. Горещо препоръчвам както за плат, така и за кожен диван, пришити В еластичното дъно също обещава пълно покритие.Описание : Представяне на плат от полиестерни влакна с малък кариран и направен от усъвършенствана машина за плетене и изящна изработка. Нашият диван захлъзва се не само ще предпази дивана ви от произшествия, разливи, прах, драскотини за домашни любимци, ежедневни петна като мазнини, но също така ще предлага отлична устойчивост на износване и разкъсване и избледняване. Копакът на дивана се вписва за дивани от 71 до 94 инча, мебелен капак с голям размер е подходящ за повечето диван. Това покритие на дивана е идеално плъзгане за собствениците на домашни любимци, плюс не са необходими каишки, така че ще бъде супер лесна за инсталиране за минути. Покритието на разтягания диван за хола е здрава и издръжлива, като гарантира както отлична функция, така и комфорт. Покритието на дивана за домашен любимец е супер еластичен поради първокласната си тъкан, осигурява прилепнало и подходящо за повечето видове дивани, като дивани за T-Cushion, дивани с кутии и др.

Характеристики

Може и да ви хареса

Деня на вратата Деня на благодарността есен горски кафяви дървета природа пейзаж под рогозки, декор за дома, неплъзгаща се килим, 20x32in

BGN 2.67

Тази постелка на вратата е направена от висококачествена гума и нетъкана тъкан, мека на пипане, издръжл�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.