• New
Разхлабени пръстени за свързване на листа никелирани пръстени за свързване на стомана, пръстени за ключодържатели на ключовете метални пръстени за книги, сребро, ?

Разхлабени пръстени за свързване на листа никелирани пръстени за свързване на стомана, пръстени за ключодържатели на ключовете метални пръстени за книги, сребро, за училище, дом или офис

оценявам:
BGN 3.00

Продукти
На склад

【Метално заключване сигурно】 Пръстените за свързващо вещество са метални, гладки и лъскави, предотвратяват ръжда, силен дизайн на разтягане и предпазна катастрофа. Пръстени за свързващо вещество, подходящи за класна стая, компания, офис или дом за закрепване на стека на документи, книги, хартия, фотоалбум, ключове, куки за завеси за душ, картички за бележници, брошури с разхлабени листа, подаване на бележки, ключови пръстени, рецепта за обвързване, примерна книга , Притежатели на проби, договор или файл и др Желязо, силен, цвят на безупречност, издръжливост и повтаряща се употреба, без пукнатина или завой . 【Страхотно приложение】 Пръстените за свързващо вещество, подходящи за класна стая, компания, офис или дом за закрепване на документи, книги, хартия, албум за снимки, ключове , Куки за завеси за душ, картички за записки, брошури с разхлабени листа, подаване на бележки, ключови пръстени, рецепта за обвързване, проба книга, притежатели на проби, договор или файл и т. Заключването на дизайна прави вашите книги организирани, а не разпръснати след срив.

Характеристики

Може и да ви хареса

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.