• New
MMF - Мъжки суичър Пълна цип - моят коледно снежен човек се обърна

MMF - Мъжки суичър Пълна цип - моят коледно снежен човек се обърна

оценявам:
BGN 2.00

Продукти
На склад

Джобове за торби Прежда за въздушна струя за по -меко усещане и намалено олицетворение.MMF - Мъжки суичър Пълнозърнещ пуловер - Моят коледно снежен човек преобръща суичър с качулка с пълна цип. Безопасност зелено : Съвместим с ANSI / ISEA 107. 1x1 ребро със спандекс за подобрено разтягане и възстановяване. Предлага се в широка гама от цветове, за да комплиментира всеки гардероб, тези мъжки суичър с пълен цип осигуряват перфектното прилягане и мекото усещане за ежедневното облекло. Този моят коледно снежен човек завърта мъжкия пуловер с мъжки език е за жените като основна качулка с цип. Идеален за всяка дейност; Перфектен за плаж, туризъм, къмпинг, риболов, лов, пътуване, дълъг полет на авиокомпания, йога, тренировка, тренировки, фитнес зала, фитнес, изпълнение на пилатес упражнения аеробика и т. Много удобно годни за носене през целия ден и вашата суичър с качулка се приспособява като любим любим, представящ модерен моден прилягане . Можете да носите тази суичър за пуловер с качулка с дълъг ръкав, докато ходите да пазарувате, фитнес, училище или да я добавите към гардероба си през уикенда, за да използвате ежедневно. Лек и сгъваем за лесно опаковане, удобство за свободното време или друг спорт, дейности на открито./L YD (CA), 50/50 Preshrunk памук/полиестер. Припокритата тъкан през цип позволява пълен преден печат. Класическо прилягане. Неоснована качулка с съвпадение на цвят. Толкова е меко, че ще се влюбите в него . Класическо прилягане. Ние носим размери до 3 XL. Подарете им като подарък, това е нещо, което ще носят през цялата година. Това са дълготрайни дрехи, нещо, което можете да носите на парти или просто обикновен филм. Подарък за добре дошли дома, който ще харесат. Неоснована качулка с съвпадение на цвят. Перфектен за Коледа, Ден на бащата за татко, Ден на майката за мама, идея за подарък за приятели, перфектната идея за вашия брат или сестра.

Характеристики

Може и да ви хареса

Небрежен бутон с късо ръкав риза за мъже Атлетично прилягане на цвета патч завой пуловер тениска модна лека тройника отгоре черно l

BGN 13.06

♥ Здравей, Уважаеми клиенти, (ლ╹◡╹ლ) Добре дошли в ☛vsssj☚ Store ♥♥ VSSSJ е фокус върху жените меки, еластич�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.