• New
Рудено хвърляне на одеяло як хайлен

Рудено хвърляне на одеяло як хайлен

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Къмпинг и пикник на открито през пролетта, дрямка в климатизирана стая през лятото, гледане на телевизия или четене на дивана през есента и притискане в леглото през зимата също са Добър избор за домашни любимци Одеялата ни са леки, супер топли и меки, красиво проектирани, меки на допир, топли, без да се чувстват потиснати, което ги прави перфектни За използване в климатизирани стаи или сезонни промени . Размер : 60*80inch (150*200 cm). Измиване : Машинно измиване в студена вода; Сушене с ниска температура. Материал : Изработена от полиестерни фибри, с хидрофобност . Подходящи за деца, момчета и момичета, мъже и жени. могат да бъдат избрани различни размери.Той е изработен от фланела против олицетворение, с деликатно и удобно докосване и капак като прегръдка на майката.

Характеристики

Може и да ви хареса

Nosbei flannel fleece bed одеяло сладък дакейца хвърляне на одеяло леко уютно за спалня през целия сезон диван декор подарък за домашни любимци

BGN 10.20

Материал : Плюшена тъкан на фланела, може да има някои леки разлики в цветовия тон на снимката на уебсайт

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.