• New
Art DesignArt Сини флорални макове Vi Cottage Premium Canvas Wall Art In. Широко. Високо

Art DesignArt Сини флорални макове Vi Cottage Premium Canvas Wall Art In. Широко. Високо

оценявам:
BGN 0.33

Продукти
На склад

Всички наши отпечатъци от платно са внимателно опаковани с защита от ъгъла, крехко етикетиране и здрави кутии, за да се осигури безопасна доставка Всеки отпечатък на Giclee се опъва плътно в 1 инчов дърва или 1,5 инча за по-големите размери (40x30 "и по-горе) под кадъра, гарантиращ, че платното се преподава и не се закопчава.Това красиво сини флорални макове Vi платно е отпечатано с помощта на най -висококачественото избледняващо мастило на платно. Качествено избледняващо мастило върху платно. Страните), придавайки му истинско усещане за художествена галерия. ФЕТУРИ : - Стил : Ферма, традиционна- Тема : Флорално, Вила- Цвят : Синьо-първокласно памучно платно. Всяко платно отпечатък пристига готов за окачване на стената, като висящите комплекти са включени . Всяко от нашите отпечатъци от изобразително изкуство Giclee е отпечатано на първокласно платно, използвайки най -добрите качествени мастила, които няма да избледнеят с течение на времето.

Характеристики

Може и да ви хареса

Уста на звездна рибка, залив Кимбе, Папуа Нова Гвинея - Съвременна изящна изкуство Giclee on Canvas Gallery Wrap - Wall Décor - Art Rainting - Готов за окачване

BGN 11.11

1,50 "дебели носилки За профил на качеството на галерията Включен комплект за висящи аксесоари Персонали

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.