• New
Mosiee Mens дишаща регулируема слънце защита на слънце ловен риболов на къмпинг бейзболна шапка

Mosiee Mens дишаща регулируема слънце защита на слънце ловен риболов на къмпинг бейзболна шапка

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Перфектни функции, дайте ви прекрасно изживяване Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете Ние, ние ще го разрешим за вас . Всеки клиент може да се наслади на 30 дни възстановяване или подмяна на повредени/проблеми с качеството . Различни партиди от тъкани, ще има някои разлики в цвета на опецификацията на HATSET : *Материал : Полиестер*Цвят : 5 цвята (незадължително)*Размер : Регулируемо*Тегло : 60 Gpackage Включва : 1 х бейзболна капната : 1. Моля, разрешете леко ръчно отклонение за измерване на данните.Описание : *Чисто ново и висококачествено*Изработен от висококачествен материал, издръжлив и практичен за използване*Може лесно да се адаптира към различни размери на главата, без да причинява налягане или дискомфорт с уникалния регулируем дизайн*Камуфлажната бейзболна капачка е перфектната аксесоар за вашите дрехи, които да съответстват на много различни стилове*Козирката е предварително огъната, за да предотврати увреждане на слънцето*подходящо е за слънчеви бани, слънчев връх, туризъм, къмпинг, танци, ходене, джогинг, ходене на кучета, лов и т. Мъжки дишаща регулируема слънчева защита Ловна риболов на къмпинг бейзболна шапка. Истинският цвят на елемента може да бъде малко по -различен от снимките, показани на уебсайта, причинени от много фактори, като яркост на вашия монитор и светлинна яркост.

Характеристики

Може и да ви хареса

fvwitlyh мъже бягаща шапка Нова бейзболна шапка Женска японска модна раирана шапка Мъжки памук пролетта пътешествие слънце играйте шапка

BGN 2.67

Дебелина : стандарт Широка гама от цветове ви позволява да изберете любимия си или можете да изберете ня

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.