• New
Пътуващи чанти Еко бельо за многократна употреба на чанти за пазаруване на чанти за рамо раменни чанти Seahorse Type4

Пътуващи чанти Еко бельо за многократна употреба на чанти за пазаруване на чанти за рамо раменни чанти Seahorse Type4

оценявам:
BGN 0.67

Продукти
На склад

Размер : 43 × 43 см/16,92 × 16,92 инча Списък с опаковки : 1* Тотална чанта. Материал : Памук и бельо. 3) Чанта за съхранение (домашно съхранение на дрехи, играчки, книги, спално бельо, слънце и т. Много полезно, когато излизате и е околната среда. *Сгъваем, практичен и многократна употреба. Дизайн : като снимка на снимката. 1) Тотална чанта (персонализирана ежедневна чанта за тота за ежедневна употреба. *Използван като . *Новост и красив дизайн. *Екологичен висококачествен материал за бельо . Поради светлината и регулирането на екрана на разликата, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от изображенията .Име на артикула : Тотална чанта. Пътуващи чанти Еко бельо за повторна употреба на чанти за пазаруване на чанти за пазаруване на раменни чанти от морски кон на кората тип4. 100% чисто ново и високо качество. Моля, разрешете отклонение на измерването на 1-3 см поради ръчно измерване . И за модни жени и мъже. Характеристика : . 2) Чанта за пазаруване (сгъваема и многократна употреба и екологична).

Характеристики

Може и да ви хареса

Cocepeapyut нова пазарна чанта ретро ежедневна дама подмишница чанта каменна чанта чанта рамо женска кожена плътна цветна верига женска чанта

BGN 6.79

Място на произход : той провинции на Bei на торбички : рамо и чанти на чанти : versativeexiorty : Няма по вътрешен : И�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.