• New
2. CT Брилянтна принцеса изряза симулиран розов турмалин 14K жълто злато халианс с акценти булчински комплект SZ 7.25

2. CT Брилянтна принцеса изряза симулиран розов турмалин 14K жълто злато халианс с акценти булчински комплект SZ 7.25

оценявам:
BGN 338.32

Продукти
На склад

Основен камък Камъните, продадени от Клара Пучи, са истински скъпоценни камъни. Ние предлагаме ограничена доживотна гаранция за всички артикули, която обхваща повредени, обезцветени или облачни камъни. КЛАРАТИЯ : Състояние на скъпоценните камъни, измерено от присъствието (или липсата на) малки недостатъци. Колор : Цветни, вариращи от безцветни до различни нюанси. Всеки аспект от нашето фино производство на бижута е критично проектиран и внимателно изработен като част от нашия специализиран зелено производство на производство. Ние ще ги заменим безплатно .Cut : Нарязване на скъпоценни камъни, формата или фасетите, което го прави блясък. С над 30 -годишен опит нашите отлични оценки и отзиви на клиентите са пряк резултат от нашите високо ценени продукти и услуги . Продадени от Клара Пучи и са без конфликти. Всяко парче е критично проектирано и внимателно изработено като част от най-модерната си продукция на фини бижута, открита в богата гама от стилове и разхлабени камъни, вариращи от естествени, до създадени от лаборатория и симулирани камъни . Всички артикули, продадени от Clara Pucci, включват ограничена гаранция. Предоставената информация относно изрязването, яснотата и размера на нашите камъни е автентична. Без разходи ние предоставяме най -бързите и надеждни услуги за доставка в индустрията за нашите купувачи, които да се възползват от осигуряване на подходящи мерки за безопасност.

Характеристики

Може и да ви хареса

1.98ct кръг изрязано черно естествено они 14k Жълто злато гравиране изявление Булчинска годишнина Ангажимент Сватбен пръстен размер 6.25

BGN 273.59

Всички бижута, продадени, произведени и проектирани от Clara Pucci и придружена от нашата карта за автентичн�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.