• New
Сутиен с тениска с тениска с разтягане леко облицована комфортна сутиен за рожден ден Свети Валентин Син 85A

Сутиен с тениска с тениска с разтягане леко облицована комфортна сутиен за рожден ден Свети Валентин Син 85A

оценявам:
BGN 16.86

Продукти
На склад

3/4 чаша : изискан дизайн на 3/4 формована чаша, отдолу до естествено изпъстрена крива на гърдите, увиване на гърдите, в съответствие с анатомичния дизайн, Ще бъде пълен с гърди и атрактивна подплата за разцепване, секси и очарователнаХарактеристики : Оформяне на дизайна : По -широкото странично съотношение може да бъде по -голямо съхранение на страничната гърда, затегнете подмишниците вътре! Допълнителна мека каучукова кост, заключете мазнините, за да не се измества. Поради ръчното измерване, моля, позволете 1-3 см отклонение в стила на стилизиране : разширете страната, отколкото може да получите повече степен на спомагателно мляко, затегнете подмишницата вътре! По -висока здравина меко костно лепило, заключване на мазнините не се измества . Удобен вътрешен материал : Вътрешният материал на чашата е удобен, а естествената памучна тъкан е удобна и дишаща. Тип чаша : Парче от дизайн без марки Облищане удобна, естествена памучна тъкан Удобна и дишаща, естествено близо до кожата на гърдите, не стимулирайте кожата. Стабилността на силната превръзка, удобна за намиране на собственото си удовлетворение под обиколката. Поради различни монитори и осветителни ефекти, действителният цвят може да бъде малко по -различен от изображението2. Той е естествено близо до кожата на гърдите и не дразни кожата. 3/4 чаша : твърда корица 3/4 чаша дизайн, от дъното до горната част на естествената крива на гърдата, увийте гърдите, в съответствие с дизайна на антропологията, Ще бъде пълен с гърди и атрактивно фолио за разцепване, секси и привлекателно .

Характеристики

Може и да ви хареса

Сутиени за Deagia за жени подлагат на ежедневна мода плюс размер тел безплатно удобно избутване на сутиен бельо bralettes без тел розово xxxl 999

BGN 31.16

Закрепване на закрепване на закрепване на гърба и контур, универсален прекрасен деколте Кабелен сутиен

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.