• New
Декорации на ноктите творческа форма Искрящ жизнен цвят Широко приложение Зашеметяващ визуален ефект Декоративна сплав 3D планета стил Нокти чарове Фотография Пр?

Декорации на ноктите творческа форма Искрящ жизнен цвят Широко приложение Зашеметяващ визуален ефект Декоративна сплав 3D планета стил Нокти чарове Фотография Пропуски за нокти

оценявам:
BGN 1.67

Продукти
На склад

н Той е конструиран от сплав материал. Не само за декориране на фалшиви или естествени нокти, нашите 3 D орнаменти за изкуство за нокти в планета също могат да се използват за украса на калъфи за телефон, бутилки с вода, пликове, багаж, лаптопи, таблетки и други, давайки ви шанс да се изпълни пълната ви креативност. Дължината на единичния декор на ноктите е 1,1 см, а ширината е 1,05cm. Не просто просто За декориране на фалшиви или естествени нокти, нашите 3 D орнаменти за изкуство за нокти в планета също могат да се използват за украса на калъфи за телефон, бутилки с вода, пликове, багаж, лаптопи, таблети и други, като ви дават шанс да играете пълното си творчество.Описание : Главно с ярки цветове и 3 D форми на планетата, нашите искрящи декорации на изкуството на ноктите са толкова привлекателни, уникални и привличащи очи, които могат да бъдат сдвоени с хартии, стикери, кристали, пайети или други аксесоари за нокти, показващи вашата уникална личност. Дължината на единичния декор на ноктите е 1,1 см, а ширината е 1,05см. Моля, разрешете лека разлика в размерите поради различно ръчно измерване. Той е конструиран на сплав материал. Този продукт е подходящ за салон за нокти, жени, мъже, момиче, студент, дама и т. Пакета включва : 5 x 3 D декори на ноктите, главно с ярки цветове и 3 D форми на планетата, нашите искрящи декорации на изкуството на ноктите са толкова привлекателни, уникални и привличащи очи, които могат да бъдат сдвоени с документи, Стикери, кристали, пайети или други аксесоари за нокти, показващи вашата уникална личност.

Характеристики

Може и да ви хареса

Travel WalletStorage стилове Весела чанта за грим за жени Коледни козметични отпечатъци Козметична чанта Подарък Багхандж преносим преносим

BGN 10.73

Моден дизайн : Всички те са артикули за всеки сезон през цялата година Те също са страхотни подаръци, кои

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.