• New
NJSHNMN Пълно покритие на жените Пълно покритие на безплатна дантела плюс сутиен с размер, зелен, 42 95de

NJSHNMN Пълно покритие на жените Пълно покритие на безплатна дантела плюс сутиен с размер, зелен, 42 95de

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Комфортни каишки - комфортни каишки за възглавница де -стрес раменете си Готините мрежести вмъквания осигуряват изглаждане на страничните и гърба за управление на издутини. Hand Wash - Препоръчва да измиете безжичния си сутиен с предно отпред в студена вода, за да запазите тъканта и да спестите енергия. Ласкателният шарен дизайн добавя женствено докосване и елегантно покритие към това без проводници голям сутиен за гърди, което го прави хубаво и практично парче. Още по -безжична поддръжка - 4 -посочната система за поддръжка осигурява по -високи страни за контрол на издутини, по -пълни чаши за естествено оформяне, по -широки, възвишени каишки за целодневна лекота и по -гладка гръб за подобрена стабилност. Сутиенът с мека пълна чаша плюс размер ви държи естествено покритие, включващо широки каишки с подплата с подплата, избягва страничното разливане и копае по раменете ви. Две стилни за избор, особено проектирани за дами с пълна фигура, която търси красив, поддържащ и комфортен сутиен. Препоръчайте да измиете ръчно и да висите само на сухо, избягвайте да използвате белина и измиване с гореща вода, за да удължите продължителността на живота си. Затваряне, което прави обличането на ветрец.Безжични сутиени за жени плюс разтвор за размер! Този безпроблемен сутиен с доста жакард чаши е проектиран с иновативна рамка за сутиен, която осигурява отлична поддръжка на гърба, която дори може да помогне за подобряване на стойката ви.

Характеристики

Може и да ви хареса

Сусенс спортни сутиени за дамски без поддръжка, фитнес сутиен дишаща тренировка, работеща с бранта йога резервоар отгоре плюс размер

BGN 6.40

Стил на сутиен : подплатен Форма на чашата : Пълна чаша Нецензурна картина : Не Спецификации : Функция : По

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.