• New
Pjtewawe Body Jewelry Ново черно и любовни обеци от пискюл модни светлини ухо клип прост златен цвят дами обеци бижута

Pjtewawe Body Jewelry Ново черно и любовни обеци от пискюл модни светлини ухо клип прост златен цвят дами обеци бижута

оценявам:
BGN 9.99

Продукти
На склад

Хубаво е да съвпадате с различни стилни дрехи Нека привлечете противоположния пол на ергенски партита и възторжени партита . Можете да го изпратите на всеки, който харесвате като подарък. Простият и класическият стил е подходящ за различни поводи, независимо дали се среща, пътуващи или излети, той е много подходящ за носене и Уникалният стил дизайн лесно се откроява . Светли тежест 12 G, любовни обеци от пискюл не са неудобни, след като ги носите за дълго , Позволете ви да станете фокус на партито и да увеличите празничната атмосфера. Никога не изпадайте или не губите блясъка си. Пернарни подаръци, които можете да изпратите подарък на мама сестра дъщеря приятелка най -добрата приятелка или всяка специална жена в живота ви! Идеален за коледен рожден ден годишнина Свети Валентин Сватба на Деня на майката.Относно размера : Китайският размер на размера е различен от размера на САЩ, 1 инч = 2,54 см; 10 инча = 25,4 см; можете да прецените действителния размер чрез преобразуване; моля, проверете подробната информация Befote Order.Ако не сте сигурни в размера, моля, изпратете съобщение до нас; стоките се доставят от Съединените щати, а пакетът е Очаква се да бъде получен в 7-15 дни. Уникалният дизайн ще ви изглежда по -очарователен и блестящ.

Характеристики

Може и да ви хареса

Toyella Evele Hot Sale Обеци Златни слоеве Стерлинг Сребро S Fashion Star and Moon Обеци прости европейски и американски момичешки обеци със сребро сребро

BGN 8.86

Информация за продукта : Материал : Сребърен процес : Електропластиране на типа : Обецинтер : Материал на

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.