• New
Лепило цветна риба уста сандали висококачествени летни сандали за вътрешни обувки на открито бежово

Лепило цветна риба уста сандали висококачествени летни сандали за вътрешни обувки на открито бежово

оценявам:
BGN 3.33

Продукти
На склад

Можете да поставите перфектен завършек на всяко облекло за парти, работа, дата, сватба Платоните от висок клас и строгото производство просто искат да се срещнат с високото си преследване на обувки. Стилни високи токчета Кристални сватбени обувки, модерни и уникални. Дебелата сандали с висока пета се отличават с приплъзване и са толкова лесни за излитане. Тези супер модерни чехли на висок ток са идеални за почти всеки повод. Стилни високи токчета Кристални сватбени обувки, модерни и уникални. Материалът е каучук, ултра мека и удобна подплата, подплатена подметка, устойчива на подхлъзване на подметка.Характеристики : 1. Сдвоете тези стилни сандали . Сандалите правят страхотни подаръци за съпруги, дъщери, майки, приятели и роднини. Можете да поставите перфектен завършек на всяко облекло за парти, работа, дата, сватба . Леки и повдигащи : Ние обичаме платформите, които подобряват височината ни и те могат да се носят през целия ден. Платоните от висок клас и строгото производство просто искат да се срещнат с високото си преследване на обувки. Графиката за размер този летен сандален стил никога не изглежда да излиза от стил и се превръща в популярен избор всяка година.

Характеристики

Може и да ви хареса

Бебешки обувки Момчета момичета бебешки маратонки, които неплъзнеха гумено подметка за детско ясли първите обувки за проходилка 0- месеца

BGN 19.73

Моля, вижте внимателно диаграмата на размера в описанието на продукта, преди да закупите Моля, разрешет�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.