• New
Торта за рожден ден занаят винил на закрито стикер на декала - жълто

Торта за рожден ден занаят винил на закрито стикер на декала - жълто

оценявам:
BGN 21.59

Продукти
На склад

Изброените размери се отнасят до най -дългата страна на етикета Използваните материали се получават от най-добрите американски компании и са създадени в нашето съоръжение на Sniggle Sloth California, за да образуват висококачествен продукт Ще се грижи от години. Моля, обърнете внимание, че цветовете, показани в извадката на Swatch, могат да изглеждат различно на цвят от действителния декол въз основа на настройките на вашия монитор. Забавна декола - тази деконация се предлага в различни размери и лъскави цветове и може лесно да се прилага върху много гладки повърхности. Забавете и занаятчийството - нанесете на различни повърхности, включително стъкло, метал, пластмаса и други.Повдигнете своя DIY проект с този занаятчийски деколт от Sniggle Sloth. Творческите възможности са ограничени само до въображението ви . Чудесно за опитен майстор или прави забавен проект за разработване на млади художници. Изброените размери се отнасят до най -дългата страна на етикета. Показаният декал се предлага в различни размери и цветове. Чудесно за опитен майстор или прави забавен проект за развитие на млади художници. Пренесете своята хитрост на следващото ниво! Този етикет е лесен за прилагане и ще добави професионално ниво към вашия проект. Моля, обърнете внимание, че цветовете, показани в извадката на Swatch, могат да изглеждат различно на цвят от действителната декорация въз основа на настройките на вашия монитор .

Характеристики

Може и да ви хареса

Тази кухня е за печене на шаблон с холи и подвижен щифт от студия Diy Коледен декор празнична дума Art Craft & Paint Winter Wood Signs Mylar Mylar Шаблон размер

BGN 11.19

98 " x 10 Нанесете медиуми в множество слоеве, възможно найсухо, за да предотвратите кървене под.22 " 21 " x 12 "stc

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.