• New
Дъждовна обувка водоустойчиви обувки покрива жени мъже деца за многократна употреба pvc гумена подметка надвишава галоши двойки унизинг антиплъзгащи се водоустой?

Дъждовна обувка водоустойчиви обувки покрива жени мъже деца за многократна употреба pvc гумена подметка надвишава галоши двойки унизинг антиплъзгащи се водоустойчиви обувки покритие цип Zipper Rain Boots

оценявам:
BGN 9.99

Продукти
На склад

Преносимо, може да се сгъва и да се поставя в чанти, когато не го използвате Преносимо, може да се сгъва и да се поставя в торбички, когато не го използвате.) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана на екрана/екрана на екрана. Име на артикула : Обувки Covermaterial : водоустойчиви Fabric Features : Unisex, против приплъзване, водоустойчив, устойчив на износване [Нашият размер XXS] : Дължина : 22cm/8. Изработен от висококачествен материал, водоустойчив, устойчив на износване и против приплъзване, практичен и издръжлив за използване в дъждовни и снежни дни.) [Нашият размер xs] : Дължина : 23. Перфектно предпазва обувките ви от петна, мръсна вода и кал, лесни за почистване, приятни за дейности на открито при лошо време.) [Нашият размер XXL] : Дължина : 32cm/12. Носете и излитайте. , Цветът на елементите може да е малко по -различен от снимките. Изработен от Висококачествен материал, водоустойчив, устойчив на износване и против приплъзване, практичен и издръжлив за използване в дъждовни и снежни дни.) [Нашият размер XL] : Дължина : 30. Перфектно предпазва обувките ви от петна, мръсна вода и кал, лесни за почистване, приятни за дейности на открито при лошо време.Спецификации : Модни, дъждовни и водоустойчиви, дизайн на цип, скрит отвор, мек и сгъваем.

Характеристики

Може и да ви хареса

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.