• New
Жени плъзгащи обувки дишащи ежедневни обувки гумени обувки маратонки

Жени плъзгащи обувки дишащи ежедневни обувки гумени обувки маратонки

оценявам:
BGN 10.87

Продукти
На склад

Изрязаният дизайн на дантела може да поддържа краката удобни и дишащи Това е освежаващо и дишащо. Дизайнът на кръглата глава в предната част на обувките напълно показва изображението на спорта и свободно време и добавя вашата жизненост и младежки сили. Той може да държи краката ви в суха среда през лятото, а подметката може да бъде мъчителна, което значително подобрява комфорта. Дизайнът на Superior петата може да предпази обувките от падане, когато бягате бързо.Това е чифт удобни ежедневни обувки, проектирани с популярни елементи. Ще имате щастливо лято, имате този чифт обувки. Има много цветове, от които да избирате и размерът е достатъчен. Материал : Каучук, мека и удобна гумена подметка, добро устойчивост на огъване и износване . Капачката на пръстите на краката е анти -велурен дизайн за защита на пръстите на краката . Вдлъбнатата изпъкнала текстурна дизайн прави единствен анти-плътен и ходене по-удобно. Подметката не само използва каучук, но и сгъстява размера на подметката до възглавницата и усвояването на шока .

Характеристики

Може и да ви хареса

Easthi водни обувки за жени мъже Бързо сухо боси аква маратонки обувки за плажен туризъм гмуркане лодки река на открито водни спортове

BGN 5.60

В съчетание с лекото му тегло и без тромаво, няма да се уморите да ги носите! Амфибия : Гмуркане, лодки, пя�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.