• New
Fnyko Великденски душ завеса анимационен филм заек яйце декорация завеса с громжи и куки водоустойчива завеса за баня

Fnyko Великденски душ завеса анимационен филм заек яйце декорация завеса с громжи и куки водоустойчива завеса за баня

оценявам:
BGN 8.66

Продукти
На склад

Металните дупки на Grommet и подсилената заглавка насърчават по-лесно окачване и дълготрайна сила 9inch 【Водопроводващ дизайн】- Душ завеса-ултра гладък специализиран дизайн, създаден да се съпротивлява на водата и за насърчаване на образуването на водни мъниста, така че водата бързо се търкаля от повърхността, облицовката за душ завеса поддържа вашата баня суха и чиста. Обширен опит : Muuyi е производител на завеси за душ с 20 -годишен опит и използваме най -новия процес "3 D печат ", за да направим завесата за душ по -артистичен . 【Материал и дебелина】- Завесата за душ е без PVC, семейно за вашата среда за душ и вана. Лесна грижа : Това е ефирно, лек, мек и машинно измиване . Отличен избор за душове и вани във вашия дом, кемпер, хотели, мотели, душове за общежития и идеален за вашия ремарке за лагер. M - 150x180cm / 59. Ние предоставяме 12 куки за вас, лесни за инсталиране, да ви дадем най -доброто изживяване за пазаруване . Когато трябва да се почисти, просто го хвърлете в шайбата си и след това изсушете на средна топлинна настройка . 【Лесен за инсталиране】- Нашата подплата за завеси за тъкани се предлага с 12 безплатни пластмасови уроци за вашите лесни за инсталиране на завесите с пръстени за завеси за душ. Най -доброто обслужване. Основата на полиестерната тъкан, нашата завеса за душ напълно се съпротивлява на водата, може да предотврати пръскане на вода от ваната по време на къпане . L- 180x180cm / 70.Защо да изберете Fnyko душ завеса?. Висококачествени куки : Ние предоставяме 12 куки за вас, които са лесни за инсталиране, и ви предоставяме най-доброто изживяване за пазаруване .

Характеристики

Може и да ви хареса

Водоустойчива баня душ завеси фламинго полиестер баня завеса цветя листа растение растителна баня от печат на завеса за домашен декор

BGN 2.33

【Премиум качество и отпечатък и отпечатък 】 100% полиестерна завеса за душ с тегло на дъното [претеглена

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.