• New
Земетресение в Сан Франциско. Nthe руини на кметството с фотограф, използващ камера на статив, след земетресението на април 1906 г. Стереограф, 1906. Плакат печат от колек?

Земетресение в Сан Франциско. Nthe руини на кметството с фотограф, използващ камера на статив, след земетресението на април 1906 г. Стереограф, 1906. Плакат печат от колекция Granger

оценявам:
BGN 6.99

Продукти
На склад

Този плакат е готов за окачване или рамкиране Наличните размери и опции за това изображение са изброени по -горе. /Nthe руини на кметството с фотограф, използващ камера на статив, след земетресението от 18 април 1906 г. Чудесно допълнение към вашия декор за стена! Земетресение в Сан Франциско. Стереограф, 1906.Земетресението в Сан Франциско nthe руини на кметството с фотограф, използващ камера на статив след земетресението, е лицензирано възпроизвеждане, което е отпечатано на премиум тежка хартия, която улавя всички ярки цветове и детайли на оригинала. Печат на плакати от колекция Granger.

Характеристики

Може и да ви хареса

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.