• New
Любима на мама - женски суичъри и качулки, до размер 5xl - мускетари

Любима на мама - женски суичъри и качулки, до размер 5xl - мускетари

оценявам:
BGN 11.66

Продукти
На склад

Двойно облицована качулка с цветно съвпадащ Drawcord Двойно облицована качулка с цветно съвпадащ Drawcord.Любима на мама - женски суичър и качулки, до размер 5 XL - суичър с качулка Musketeer Sadult Unisex. Толкова е меко, че ще се влюбите в него. Любима на мама - женски суичър и качулки, до размер 5 XL - суичър с качулка Musketeer Sadult Unisex. Ние носим размери до 5xl. Прежда за въздушна струя за по -меко усещане и намалено олицетворение. Лек и сгъваем за лесно опаковане, удобство за свободното време или друг спорт, дейности на открито. Двойна игла за шевове на рамо, ръчна дупка, шия, лента на талията и маншети. Двойна игла за шевове на рамо, ръчна дупка, шия, лента на талията и маншети. Това са дълготрайни дрехи, нещо, което можете да носите на парти или просто обикновен филм. Безопасност Green : Съвместим с ANSI / ISEA 107. Двоен джоб за торбичка с двойна игла за допълнителна армировка. Чувства се страхотно на кожата ви и драпира красиво . Удобно в носенето и ви кара да се чувствате страхотна свобода. 50% памук / 50% полиестер. Съдържанието на фибри варира в зависимост от цвета, вижте цветовия списък за изключения. Класическо прилягане. Висш материал без пот, който действа като най-добрият празен.1 x 1 ребро с спандекс за подобрено разтягане и възстановяване. Ултра лек и сгъваем за лесно опаковане. 50% памук / 50% полиестер. Подарък за добре дошли дома, който ще харесат.1 x 1 ребро с спандекс за подобрено разтягане и възстановяване. Цветове на Heather Sport : 40/60 памук/полиестер. Перфектен за Коледа, Ден на бащата за татко, Ден на майката за мама, идея за подарък за приятели, перфектната идея за вашия брат или сестра. Подарете им като подарък, това е нещо, което ще носят през цялата година.

Характеристики

Може и да ви хареса

Качулки за жени с дълъг ръкав качулка женски моден солиден цвят дълъг ръкав с качулка разхлабена пуловер ежедневна суитчър отгоре fragarn

BGN 0.33

32''63cm / 2417''XXL121642116cm / 45 Ежедневно облекло, кариера, запознанства, спорт, училище, работа, улично облекло и т.

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.