• New
Soimoi Green Silk Fabric Dot & Butterfly Printted Craft Fabric край двора

Soimoi Green Silk Fabric Dot & Butterfly Printted Craft Fabric край двора

оценявам:
BGN 6.45

Продукти
На склад

✤ Използване : Копринената тъкан се използва широко в текстилната и облеклото за проектиране на шалове и столци ✤ Модел : Пеперуда. Всички са дизайни са нови и проектирани в нашето студио от специализирани текстилни дизайнери, които имат звукови познания за производството на тъкани и тяхното използване на крайните продукти. Започвайки от създаването на дизайн до процеса на окончателната тренирана работна ръка за печат на тъкани, е подравнена, оборудвана с най -новите модни технологии и техники, което прави тъканите по -жизнени и прецизни, докато изглеждат на снимките. ✅ Тази тъкан от 20 GSM копринена тъкан се използва широко в текстилната и облекла за проектиране на шалове и столци. ✤ Характеристика : Лек мек, прозрачен. ➽ PS : Цветовете могат да варират според качеството на тъканта, GSM & Thraycounts също . ✤ Материал : Коприна ✤ Weave : Plain. ✤ GSM : 20 GSM, 5 mm (тегло на мама). ✅ Материал : 100% коприна GSM : 20. ✤ Грижа за измиване : Гентално измиване с ниска топлина желязо. В процеса на печат на тъканта не се използват вредни химикали. ✅ 42 инча Материята се продава от двора и се нарязва по поръчка. ➽ PS : Цветовете на снимките са възможно най -близки до истинския продукт, но моля, знайте, че всеки монитор и компютърните цветове дават малко по -различно.

Характеристики

Може и да ви хареса

Soimoi акварелен плод от печат, памучен камбрик, квилинг плат, продаван от двора широк, средно тегло памучна тъкан, отвеждания, синьо, синьо

BGN 4.08

✅ Характеристики : Броят на преждата 60те*60те опаковки : 60 вътък 60, плътност : 92*88, тегло : 3,52 унции на двор GS

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.