• New
America Donkey Emblem Демократична партия стикер етикети стена снимка лаптоп Decal Self Adhesive

America Donkey Emblem Демократична партия стикер етикети стена снимка лаптоп Decal Self Adhesive

оценявам:
BGN 8.00

Продукти
На склад

Перфект се прилагат за по-голямата част от плоските повърхности, като метал, стена, стъкло, превозни средства, мотоциклети, за създаване на вашата уникална декорация в стил Моля, поръчайте първо и ми изпратете снимката си по имейл. 4 бр в комплект. Искаме да внесем идеите на всички в реалността. Америка магаре емблема демократична партия стикер етикети стена снимка лаптоп декол самостоятелно лепило.Размер : 20cm x 20cm / класификация : Stickersfeature : Square във формата на форма. Ние предлагаме най -големия избор на продукт за вас, като 3 C, чаши и ястия декорации на стени, периферни устройства за автомобили или аксесоари за дрехи. Глоси и елегантна повърхност : Лесна за почистване и надраскване, мръсотия и вода. Качествени винилови материали : устойчива на влага, устойчив на налягане и анти-масло. Материал : качество на винилови материали Количество : 4 x Стикери Вововодна : Йест, продуктът може да бъде персонализиран. -За Добро използване в лаптоп, куфар, тетрадка или файлове за добавяне на специални и нови функции.

Характеристики

Може и да ви хареса

Тази кухня е за печене на шаблон с холи и подвижен щифт от студия Diy Коледен декор празнична дума Art Craft & Paint Winter Wood Signs Mylar Mylar Шаблон размер

BGN 11.19

98 " x 10 Нанесете медиуми в множество слоеве, възможно найсухо, за да предотвратите кървене под.22 " 21 " x 12 "stc

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.