• New
Otvok дамски печат нон-стоманен пръстен безпроблемен леден копринен предни катастрофи в стил жилетка в стил жилетка

Otvok дамски печат нон-стоманен пръстен безпроблемен леден копринен предни катастрофи в стил жилетка в стил жилетка

оценявам:
BGN 9.60

Продукти
На склад

Грижа за облекла : Измийте ръчно отделно в студена вода Ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, за да ви предоставим по -добро решение. Ако имате въпроси относно тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас. Съответстващо : Освен това изглежда добре с ботуши, както и с апартаменти или сандали. Стилен дизайн, 100% чисто ново високо качество!.Здравейте! Добре дошли в нашия магазин-OTVOK!. Материалът е лек, течен, мек и еластичен. той е подходящ за ежедневно облекло през пролетта, лятото и есента . Лесно прилягане с приятен поток, удобен и стилен ежедневен . Няма проблем да се обличате от време на време. Стил : Небрежен, мода, секси. Сезон : пролет, лято, есен, зима. Нулево съжаление! Перфектна рокля за ежедневни, работа, празник, отвън, дом, сватба, парти, ваканция, улични дрехи, ежедневие . Слушаме отзивите на клиентите и прецизираме всеки детайл, за да гарантираме качество, приспособяване и комфорт.

Характеристики

Може и да ви хареса

Сутиени за Deagia за жени подлагат на ежедневна мода плюс размер тел безплатно удобно избутване на сутиен бельо bralettes без тел розово xxxl 999

BGN 31.16

Закрепване на закрепване на закрепване на гърба и контур, универсален прекрасен деколте Кабелен сутиен

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.