• New
Sunsoul от Touchstone Индийски боливудски бял Rhinestone Blue Fau Sapphire Red Fau Ruby and Glass Drops Етнически паун Мотив булчински дизайнер Комплект за бижута Комплект за жени в античен златен ?

Sunsoul от Touchstone Индийски боливудски бял Rhinestone Blue Fau Sapphire Red Fau Ruby and Glass Drops Етнически паун Мотив булчински дизайнер Комплект за бижута Комплект за жени в античен златен тон

оценявам:
BGN 2.67

Продукти
На склад

Ширина на обица 1 инча Поводът ще добави блясък, когато се носи за сватба, годеж, парти, бал и всеки специален повод. Марка : Touchstone е първокласната модна марка на бижута на Индия от 20 години. Тегло на обица (единично) 12 gms. Ще подобри специални дни като Коледа, рождени дни, годишнини, Свети Валентин и Деня на майката. Колие за обиколка 8 инча с регулируем/гъвкав мек пискюл. Дължина на обица 3 инча до окатената капка. Сега се предлага в САЩ на прага ви. Допълнителни камъни и натискане на ухото .Метал на сплав, античен златен тон, многоцветна индийска колие от паун с кристали, изкуствен син сапфир и изкуствен рубин. Опаковка в маркова кутия, идеална за подарък. Дължина 3 инча Спецификации : V Форма колие. Красиви пари назад, ако не са възхитени; Насладете се на дълготрайно покритие, ръчно изработен завършек и внимание към детайлите. Те пресъздават изисканото съкровище на бижута на индийското наследство и търговията на дребно в цяла Индия. Допълнителни дълги обеци.

Характеристики

Може и да ви хареса

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.