• New
Твърд цвят салфетки плат Прост стил маса плат плат площад за прибори за приспособления за хотел за домашен ресторант

Твърд цвят салфетки плат Прост стил маса плат плат площад за прибори за приспособления за хотел за домашен ресторант

оценявам:
BGN 2.33

Продукти
На склад

- Цвят : Черен - Независимо дали става въпрос за квадратна маса или кръгла маса, семейство или парти, на закрито и на открито, можете да го задържите, можете да го задържите, можете да го задържите, можете да го задържите Лесно . - Лесен За да се грижите, машинно миещи се, нежен цикъл, измиване на ръка най -добре . Не само това е елегантно елегантно В допълнение към вашата трапезарна маса, но също така е чудесен подарък за заветния човек . - Размер : 40x40x0. - Не само това е елегантно допълнение към вашата трапезария, но е и чудесен подарък за заветния човек . - Материал : Сатен . Независимо дали става въпрос за квадратна маса или кръгла маса, семейство или парти, на закрито и на открито, можете да я задържите лесно . - за всеки повод у дома, парти, хотел, ресторант, кафене, кухня, трапезария . И това ще бъде вашият перфектен спътник за закуска, обяд и вечеря. Лесен за грижа, машинно миещо се, нежен цикъл, ръчно измиване най -добре . за всеки повод у дома, парти, хотел, ресторант, кафене, кухня, трапезария. - Това може да ви накара да се почувствате релаксиращи, да създадете релаксираща и приятна атмосфера на хранене. Тази класическа кърпа за салфетки с твърд цвят е партньорът за вашата маса за хранене. Този елегантно проектиран плат ще увеличи чара на масата за хранене, осигурявайки ви удобно състояние на хранене .

Характеристики

Може и да ви хареса

Коледна лепенка за леене на ленени бегачи парти декорация зимен празник трапезарна маса бегач на закрито декорации за трапезарна маса

BGN 2.67

универсална : тя перфектно може да украси дългата ви трапезарна маса, кухненска маса, камина, камина, тра

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.