• New
Jaweiw бебе момичета летящ ръкав ромпер + лента за коса, твърд цвят оребрен боди за ежедневни дрехи

Jaweiw бебе момичета летящ ръкав ромпер + лента за коса, твърд цвят оребрен боди за ежедневни дрехи

оценявам:
BGN 1.67

Продукти
На склад

Моля, оставете ни съобщение, ако имате въпроси Измервани на ръка са възможни отклонения от 1-2 cm . 90 tlength : t19. Материал- Този бебешки костюм е изработен от памучен материал, мек, удобен, дишащ и безобиден за кожата на момичетата на малко дете . Детайли за дизайн- Бебешки дрехи се характеризират със слоести рамене и 3 копчета за щракане на чатала. Удобно изживяване- облеклото е удобно и нежно, с отлично задържане на формата, осигурявайки на вашето бебе максимален комфорт и лесно движение.Тази бебешка рома с летящи ръкави и лента за коса има плътно цветен външен вид . Атрибут на продукта., ще има някои леки разлики в цвета на снимките и действителните елементи. Размер (инч) t t t t t t. 80 tlength : t18.26 t възраст : t2-3 години. Това ще бъде чудесен подарък за вашето момиче.69 t възраст : t12-18 месеца.47 t възраст : t18-24 месеца. Ние ще отговорим и ще ви предложим най -добрата си услуга. Топло напомняне. Фотографията, ежедневието, ежедневното облекло и др. Моля, не забравяйте, че поради светлинните ефекти, настройките на яркостта / контраста на монитора / и т. Перфектен подарък- Комбипетът е не само отличен подарък за деца, но и подарък за рожден ден или празничен подарък за семейство и приятели .90 t възраст : t6-12 месеца. Материал : памук.

Характеристики

Може и да ви хареса

Кактус бебешки дрехи Месец Ромпер малко дете момичета Коледни безличия карикатура отпечатъци от ромпери с джобни дрехи бебешки неща

BGN 1.33

Подходящи за Коледа.90 '' Дължина : 65cm / 25 Пакет включва : 1pc комбинезон Материалите носят подобро изживяван

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.