• New
Лилави чисти завеси за прозорец

Лилави чисти завеси за прозорец

оценявам:
BGN 10.21

Продукти
На склад

Пакетът включва : 2x чист панел за завеси. ★ Повече цвят за избор : наличен чист отпечатан панел за завеси в зелен и лилав цвят за избор, сладки завеси могат да се използват самостоятелно или сдвоени с други зелени завеси от градински чай, и двата начина ще изглеждат великолепно във вас в хола или спалнята. Естествено и свежо изглежда, носете ви освежаващо и разтегателно визуално усещане, златните блясъци очертания на зелените листни завеси изглеждат приятно и блестящо, чистите зелени завеси могат да осигурят малко уединение междувременно да позволят достатъчно светлина, пусната, когато слънцето през тях, зеленото завесите са изключително сладки. Размер : 1 M/39. ★ Мулти повод : Зелените завеси могат да се използват за хол, спалня, детска стая, стая за разсадници, трапезария, кухня и врата. Ако с течение на времето прахът трябва да се измие, поставете някакъв обикновен препарат и накисването на завесата в студена вода, внимавайте да не се накисва дълго и да изтъркате, или моделът на пеперудите ще бъде паднал. Този панел разполага с цветна флорална завеса, създавайки доста, но модерно допълнение за вашия домашен декор. Дизайнът на този панел на прозореца поставя естествено завъртане на традиционния дизайн. Грижа за миене : Не е подходящ за измиване. Плочка да изсъхне . ★ Естествен и свеж външен вид : Тези зелени завеси за прозорци са приети в уникален дизайн на лози, доста и специални. Тези завеси на листата ще запалят стаята ви с пречупване. Цвят : като показване на картината . Те могат да се показват самостоятелно на прозорци с по -къса дължина.

Характеристики

Може и да ви хареса

Котешка тиква драпи декор късо панел джоб джоб джоб полупрозрачен прозорец Завест на топер Хелоуин панели Луксозни нива Style-E W: 35 H: 47

BGN 10.45

4 Забавен дизайн : Тези завеси за модели на тиква котка със сигурност ще надграждат вашия декор за дома б�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.