• New
Prontwalk Boys Hoodies качулка шия шерпа палто полярно руно яке зима ежедневно quwear с дълъг ръкав жилетка сиво сиво

Prontwalk Boys Hoodies качулка шия шерпа палто полярно руно яке зима ежедневно quwear с дълъг ръкав жилетка сиво сиво

оценявам:
BGN 21.53

Продукти
На склад

Моля, сравнете размерите на детайлите с вашите, преди да купите !!! 2 Това палто с шерпа с качулка, изработена от страхотен материал, мек, удобен и дишащ, може да измие ръчно или машинно измиване, без избледняване, приятелски настроен към кожата на вашето бебе. (Всички измервания в CM и моля, обърнете внимание на 1см = 0,39 инча, 1inch = 2,54 cm) Стил - Детски момчета топло изтичане, полярно яке от руно, палто с качулка с дълъг ръкав, дебело изтичане на качулка. Измерване - Моля, намерете диаграмата за размерите за справка. Материал - 95%полиестер, 5%спандекс. Повод - Детците изпреварват е чудесен подарък за вашия сладък детски рожден ден, парти, великденска рокля, снимка, специални събития и ежедневно облекло . Съдържание на пакета : 1 х сако за качулка за момчета (други аксесоари не са включени) Съвети : 1. Дизайн - дълъг ръкав, шия с качулка, цип, лесен за облекло и сваляне, основен прости ежедневни детски момчета от печат на животни шерпа палто малко дете сладък качулка Кардиган, Зимни якета от полярно руно с джобове с джобове. Качулка с дълъг ръкав, направете бебето си сладко и възхитително, топли якета от полярни руни за вашия син. Цветовете могат да бъдат малко по -различни в зависимост от настройките на компютъра и монитора. Модният стил ви прави сладки и привличащи вниманието сред тълпата.

Характеристики

Може и да ви хареса

Eyicmarn Деня на независимостта деца момчета дрехи костюми ивици звезди от печат на яка с яка къси ръкави ризи червени къси шорти комплект

BGN 0.33

Денят на независимостта деца момчета дрехи костюми ивици звезди печат спускаща яка с къси ръкави ризи ч

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.