• New
Водоустойчив полиестер Glisten Dream Shous

Водоустойчив полиестер Glisten Dream Shous

оценявам:
BGN 7.75

Продукти
На склад

Машинна миеща се : Тази завеса за баня може да бъде машина Измити, окачени до изсъхване и гладене при ниска температура. Машинно измиване в студена вода, закачете се да изсъхне, не избелвайте. Висококачествената сгъстена полиестерна тъкан прави душ завесите дишащи, но непрозрачни. 【голям размер】 - Размерът на завесата за душ е приблизително 72 инча дълъг х 72 инча широк. Водоустойчив материал и поддържане на уединение - тази водоустойчива технология за завеси за душ използва ново водоустойчиво покритие, където водните капчици падат като перли . Усъвършенстваната технология за отпечатване на модел с висока разделителна способност гарантира, че тази уникална цветова боя с боядисана дърво за душ има ярки цветове и ясни изображения, носейки ви приятно време за баня . Изсъхнете бързо след къпане. Когато споделяте баня със семейството или съквартирантите, това може да ви осигури частно пространство и да защити личната си поверителност. Лесен за инсталиране и грижа - комплектът за завеси за душ се предлага с 12 здрави и издръжливи куки и пръстени, перфектно поддържащ тежкотоварване душ завеси и облицовки. Стандартният размер със сигурност отговаря на повечето вани и душове. Полиестерната тъкан и специалните техники за боядисване могат да предотвратят деформация и избледняване след измиване.【Висококачествени материали и красив дизайн】 - Завесата за душ е изработена от 100% полиестерна тъкан, която е издръжлива, без избледняване и без бръчки, подходяща за дългосрочна употреба.

Характеристики

Може и да ви хареса

Кафяви конски душ завеси ферми животни здрач морски вълни плаж пейзаж маслена живопис изкуство тъкан баня декор баня за завеси за баня

BGN 1.00

Мулти опции Нашата завеса за душ не е само за банята тя е идеална за употреба като хотел, врата, прозоре�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.