• New
OneOone Cotton Fle Red Fabric Ocean Ocean Underwater Life Sewing Craft Projects Fabric щампи по двор широк

OneOone Cotton Fle Red Fabric Ocean Ocean Underwater Life Sewing Craft Projects Fabric щампи по двор широк

оценявам:
BGN 3.47

Продукти
На склад

* Материал : Памучен гъвкав (100% памук) * Ширина : 40 инча Обикновено се използва за приготвяне на дрехи и за тапицерия . Тази тъкан е удобна за кожата и много хубава материя. Обикновено се използва за приготвяне на дрехи и за тапицерия. Всички изброени тъкани ще бъдат отпечатани по поръчка и се предлагат за продажба до двора. Печат : Използваме GOTS (глобален Органичен текстилен стандарт) Сертифицирани химикали за мастило и преди публикуване за производство на тъкани, което прави нашата тъкан и безопасна за многофункционална употреба. Поръчането на множество ярда от един и същ дизайн ще доведе до едно непрекъснато работещо количество в максимална възможна дължина . Продадено на 1 двор (40 "или 100 см) стъпки.* Памучната гъвкава тъкан е изработена от 100% памук. Материята на памучния гъвкав е изработена от 100% памук. Памучната гъвкава тъкан е удобна за кожата и много хубава материя. * Използване : Може да се използва за лятно облекло, което използваме GOTS (Global Organic Textile Standard) Сертифицирани химикали за мастило и преди публикуване за производство на тъкани, което прави нашата тъкан и безопасна за многофункционална употреба. , Отпечатана тъкан 1 двор, плат за печат bty, печат за шиене на плат, отпечатана занаятчийска тъкан bty, плат за печат по двор, декор от плат, отпечатан bty.

Характеристики

Може и да ви хареса

Soimoi акварелен плод от печат, памучен камбрик, квилинг плат, продаван от двора широк, средно тегло памучна тъкан, отвеждания, синьо, синьо

BGN 4.08

✅ Характеристики : Броят на преждата 60те*60те опаковки : 60 вътък 60, плътност : 92*88, тегло : 3,52 унции на двор GS

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.