• New
Douzhe Ultra-Soft Micro Fleece Lightweight Flannel Bed Bednet, Cartoon Rocket

Douzhe Ultra-Soft Micro Fleece Lightweight Flannel Bed Bednet, Cartoon Rocket

оценявам:
BGN 8.53

Продукти
На склад

Тя е бръчка, устойчива на избледняване и не се пролива!. Многофункционална : универсалното уютно одеяло е подходящо за дивана , диван, легло и хол. Лек, топъл, стилен и най -важният удобен. Топлота и комфорт : Супер мекото и уютно одеяло за хвърляне е направено от антилигиращи първокласни фланелни материали, а интериорът е бял, който е лек, топъл, издръжлив и подходящ за всички сезони. Инструкции за миене : Измиване на машината, измиване на ръце и не избелвайте. Размер : Има четири размера, от които да избирате, удобен за кожата материал, подходящ за деца, бебета, малки деца, момчета, момичета , деца, възрастни, възрастни хора, родители и баби и дядовци и всички. Уникален дизайн : Този топъл одеяло е проектиран с карикатурен модел на космически кораб, това е идеалният подарък за рождени дни, ден на майката, Ден на бащата, Коледа, Ден на благодарността и т.Douzhe Soft и уютно одеяло за хвърляне на фланели е идеалното допълнение към всяка спалня или хол на дивана на дивана. Бързо изсушаване. Той е идеален за къмпинг, кола, офис, самолет, пътуване, дрямка, игра, сън и четене на спътник. което го прави идеалният избор за цялостна употреба.

Характеристики

Може и да ви хареса

Nosbei flannel fleece bed одеяло сладък дакейца хвърляне на одеяло леко уютно за спалня през целия сезон диван декор подарък за домашни любимци

BGN 10.20

Материал : Плюшена тъкан на фланела, може да има някои леки разлики в цветовия тон на снимката на уебсайт

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.