• New
Зеленият знак за мъниста Добре дошли в Santiago Charm пасва на всички европейски гривни

Зеленият знак за мъниста Добре дошли в Santiago Charm пасва на всички европейски гривни

оценявам:
BGN 5.99

Продукти
На склад

Подхожда на всички основни гривни на марката като Pandora, Troll, Chamilia, Carlo Biagi, Zable и други гривни за добавяне на зърна! Всички наши продукти гордо се произвеждат в Атланта, Джорджия. Neonblond е лицензиран продукт за продукция на търговска марка Идеален подарък за Коледа, Ден на майката, Деня на влюбените, подаръци за дипломиране, булчински подаръци или специален повод.Класика на Neonblond, нашето подписване на мъниста е релефно с „мънисто, направено с любов“, за да изрази ръчно изработеното качество на нашите продукти. Изберете от двадесет хиляди дизайна в нашия инвентар за всеки повод! Всички наши мъниста са перфектно оразмерени за всяка модна гривна за змийска верига. Размерът на отвора е приблизително от 4,8 до 5 мм - размерът на мънистата е 14 мм х 9 мм. Направен в Атланта, Га. Гаранция за удовлетвореност от връщане на парите.

Характеристики

Може и да ви хареса

Най -великата бреза унизис титаниев стоманен сплетен въже късметлия гривна от гривна Направи си сам бижута, сплетено въже кафяво кафяво

BGN 96.80

tpackage включва : TOCCASIONS : Ежедневен живот, подарък, парти, пазаруване, запознанства и др най велика бреза 3 м�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.