• New
Соимои памучна патица листа и флорален блок декор от отпечатан двор

Соимои памучна патица листа и флорален блок декор от отпечатан двор

оценявам:
BGN 1.67

Продукти
На склад

✤ GSM : 200 GSM, а също така може да се използва като тапицерия за други декоративни предмети с жизнения си ефект на оцветяване. ✅ Материал : Брой на преждата от памучна патица - 16 x 12 Плътност : 80*30, Тегло : 200 GSM. ✅ Материал за печат от отпечатъци от плат от двор от двор отпечатана тъкан 1 двор печат за шиене на тъкан bty отпечатана занаят тъкан от двора за печат от плат от двор декор от печат отпечатана. ✤ Използване : Материята може да се използва в продукти за обзавеждане на дома за проектиране на капаци за възглавница, капаци за маса и бегачи на торбички с чанти и т. ✤ Характеристика : дебела тежест, която не е прозрачна. Започвайки от създаването на дизайн до процеса на окончателната тренирана работна ръка за печат на тъкани, е подравнена, оборудвана с най -новите модни технологии и техники, което прави тъканите по -жизнени и прецизни, докато изглеждат на снимките. ➽ PS : Цветовете могат да варират според качеството на тъканта, GSM & Threadcounts също . ✤Width : 42 и 56 инча. ✤ Материал : 100% памук. ✤ Брой на преждата : 16 x 12. ✤ Грижа за измиване : нежно машинно измиване на 40, желязо при средна температура, сухо на сянка. В процеса на печат на тъканта не се използват вредни химикали. ➽ PS : Цветовете на снимките са възможно най -близки до истинския продукт, но моля, знайте, че всеки монитор и компютърните цветове дават малко по -различно.✤ Плътност : 80*30. ✅ Грижа за измиване : нежно машинно измиване при 40 С, желязо при средна температура, сухо на сянка.

Характеристики

Може и да ви хареса

Soimoi акварелен плод от печат, памучен камбрик, квилинг плат, продаван от двора широк, средно тегло памучна тъкан, отвеждания, синьо, синьо

BGN 4.08

✅ Характеристики : Броят на преждата 60те*60те опаковки : 60 вътък 60, плътност : 92*88, тегло : 3,52 унции на двор GS

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.