• New
Star Wars Yoda Do или не, няма опит - тениска с къс ръкав за деца - Персонализирано -атлетически флот

Star Wars Yoda Do или не, няма опит - тениска с къс ръкав за деца - Персонализирано -атлетически флот

оценявам:
BGN 2.00

Продукти
На склад

Тя може да бъде изпратена само на физически адрес, а не до P Box, APO или FPO адрес. Планирате пътуване до парковете и курортите на Дисни? Независимо дали е неговият Дисниленд или Уолт Дисни, се пригответе за Star Wars : Galaxys Edge със забавен тройник за вас или съвпадащи ризи за цялото семейство!
Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка. Екранно изкуство.Официална стока на Междузвездни войни
Междузвездни войни Йода тениска за мъже, жени, момчета и момичета
Ще почувствате мъдрената мъдрост на майстора на джедаите Йода с тази живописна тениска от Междузвездни войни. Кратки вградени ръкави. Моля, разрешете 2-3 седмици за доставка . 3/4 "сплетена с ребра яка. Етикет за разкъсване. Залепени шевове за шия и рамо за издръжливост. Ще мислите за вдъхновяващи думи на Йода : „Направете или не, няма опит“ с всяко облекло. 50 Съединени щати. В него се отличава с илюстрирана снимка от Епизод V : Империята настъпва назад на Йода с Люк Скайуокър и неговия потънал X-крило на звездата на покритата с блато планета на Дагоба. Поради уникалния характер От тези елементи персонализираните елементи не могат да бъдат върнати или разменени, освен ако не са повредени или дефектни.
Магия в детайлите.

Характеристики

Може и да ви хареса

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.