• New
Art DesignArt 'Fern Plant in Greenbotanical Detail' Tropical Print върху естествена борова дървесина в. Широко. Високо

Art DesignArt 'Fern Plant in Greenbotanical Detail' Tropical Print върху естествена борова дървесина в. Широко. Високо

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Уви, модерно възприемане на изкуството на дървата стена С леко видимото си дърво зърно, което се появява през цветовете и елегантно завършени ръбове, това е прекрасен избор за всяка стая в дома или офиса ви, тъй като това е традиционно или модерно пространство. Използвайки най -висококачественото 6 цветно канон UV мастило, това тропическо дърво с стена включва няколко аспекта на фин дизайн в едно зашеметяващо парче. Предлага се в различни размери- Ориентация : Вертикална- Тема : Флорален тип : Дърво стена, изобразително изкуство, Изящно изкуство, печат на плака- пристига готови да висят на стената с висящ комплект, включен- Материал : Изработен със 100% естествено борово дърво - Стил : Тропически- брой парчета : 1- Цвят : Зелен уви, модерно поемане на изкуството на дървата стена. Тъй не избледнява с времето. След като обикновено е стенно произведение на стена, намерено само в селски или селскостопански настройки за декор, това изкуство с флорално дърво стена лесно ще се впише в дори най -съвременния дизайн.

Характеристики

Може и да ви хареса

Прозорци за прозорци на черепа череп с рози ден на мъртвия знак ужас мексикански традиционен арт печат Дневен декор за спалня спалня

BGN 12.66

Той ще добави към атмосферата на всяка стая с превъзходния външен вид и определено е създател на атмосф�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.