• New
Jiaroswwei set фалшиви нокти Пълно покритие, разглобяеми аксесоари за маникюр солиден цвят фалшив нокът за парти

Jiaroswwei set фалшиви нокти Пълно покритие, разглобяеми аксесоари за маникюр солиден цвят фалшив нокът за парти

оценявам:
BGN 10.66

Продукти
На склад

Той е изработен от висококачествен ABS материал, който е полезен и изискан Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките . Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване . Име на артикула : Фалшиви нокти. Пакетът включва : . Дължината на продукта е 19,2см, а ширината на продукта е 9,5 см, дебелината е 1,8 см. Дължината и размерът на фалшивите нокти могат да бъдат подрязани според вашите нужди. Той е идеален за професионален салон за нокти или изкуство за нокти вкъщи . 1 Комплект фалшиви нокти Този фалшив нокът би направил перфектен подарък за всеки, който е любители на изкуството на ноктите и маникюра. Този фалшив нокът би направил перфектен подарък за всеки, който е любителите на изкуството на ноктите и маникюр. Дължината на продукта е 19,2 см, а ширината на продукта е 9,5 см, дебелината е 1,8 см . идеална е за професионален салон за нокти или изкуство за нокти вкъщи. Дължината и размерът на фалшивите нокти могат да бъдат подрязани според вашите нужди . Той е направен от висококачествен материал за ABS, който е полезен и изискан .

Характеристики

Може и да ви хареса

keusn четка за нокти Елегантна комплект писалка с лъскава дръжка, лесен за използване инструмент за очна линия, подходящ за домашен салон

BGN 5.66

Искрена услуга Ако имате проблеми с този продукт, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип за об�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.